Effects of ispaghula husk and guar gum on postprandial glucose and insulin concentrations in healthy subjects

Repositorio Dspace/Manakin

Effects of ispaghula husk and guar gum on postprandial glucose and insulin concentrations in healthy subjects

Mostrar el registro completo del ítem

Título: Effects of ispaghula husk and guar gum on postprandial glucose and insulin concentrations in healthy subjects
Autor: Sierra, Matilde;García, Juan J.;Fernández, Nélida;Diez, M. José;Calle, Ángela P.;Sahagún, Ana M.;Prieto, Carlos;Carriedo, Demetrio;González, Aranzazu;Álvarez, J.C.;Castro, Luis J.;Torre, M. de la;Moran, V.
Facultad/Centro: Facultad de Veterinaria
Area de conocimiento: Farmacologia
Resumen: The aim of this study was to evaluate, under the same experimental conditions and in the same subjects, the effects of ispaghula husk and guar gum on postprandial glucose and insulin concentrations in healthy female subjects(ten healthy female volunteers aged 30 ± 48 y with normal body mass indices).
Descripción física: P. 235-243
Revisión por pares: SI
Editor: Nature publishing group
Datos: European journal of clinical nutrition, 2001, n. 55
URI: http://hdl.handle.net/10612/4447
Fecha: 2001-06-20
Tipo: info:eu-repo/semantics/article
Materia: Zoología
Palabras clave: Dietary fiber
Ispaghula husk
Guar gum
Glucose
Insulin
Healthy female volunteers
Exportar referencia a Refworks:


Ficheros en el ítem

Ficheros Tamaño Formato Ver
2001EurJClinNutr55 235-43.pdf 179.0Kb PDF Ver/Abrir

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem

Buscar en BULERIA


Búsqueda avanzada

Listar

Mi cuenta

Estadísticas