Statistics

DSpace/Manakin Repository

Statistics

Total Visits

Views
Caracterización tecnológica, química, bioquímica y sensorial del queso de Valdeón con I.G.P. durante la maduración = Technological, chemical, biochemical and sensory characterization of Valdeón cheese with P.G.I. during ripening 625

Total Visits Per Month

enero 2019 febrero 2019 marzo 2019 abril 2019 mayo 2019 junio 2019 julio 2019
Caracterización tecnológica, química, bioquímica y sensorial del queso de Valdeón con I.G.P. durante la maduración = Technological, chemical, biochemical and sensory characterization of Valdeón cheese with P.G.I. during ripening 11 13 13 5 17 14 3

File Visits

Views
Tesis de Isabel Diezhandino.PDF 1070

Top country views

Views
Estados Unidos 344
España 93
Alemania 77
China 15
Perú 14
México 10
Rusia 9
Francia 8
Reino Unido 6
Chile 4

Top cities views

Views
Mountain View 70
Seattle 66
Redmond 38
Ann Arbor 35
Wilmington 17
Changsha 15
Sunnyvale 14
Woodbridge 14
Lima 12
Rioja 12

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics